Jeanine Stage and Entertainment Group

Uitmuntende  service en kwaliteit hoeven niet duur te zijn.

Truss, Podium en Tribune systemen.

Truss constructies te huur in vele vormen!

Wij kunnen u voorzien van een groot scala aan Truss elementen waar wij voor u de meest fantastische constructies kunnen  neerzetten.
Van eenvoudig tot zeer groot kan het worden aangeboden in drie of vierkante Truss lichtgewicht dan wel heavy duty opbouw.


De Truss constructie kan als basis van bijvoorbeeld een podium overkapping worden gebruikt waarbij geluid en licht elementen kunnen worden aangebracht.

Lichte Truss opbouw is uitermate geschikt voor presentatie doeleinden, uitgerust met mooie bekleding en verlichting geeft het een zeel luxe uitstraling.


Huur uw compleet podium of losse delen!

Perfect voor evenementen, catwalk, optredens, bands en talentenjachten. Elke gewenst grootte kan gebouwd worden uit basis delen van 2 x 1 meter. De delen zijn sterk, zeer duurzaam en licht van gewicht en zijn van 30 cm tot 150 cm hoog te plaatsen. Ook is er een automatisch in hoogte verstelbare deel.

De zijkant kan netjes worden afgedicht met doek of naar keuze met hout platen.
De bovenzijde is naar keuze voor binnen of buiten gebruik en kan met een speciale toplaag welke het totale podium bedekt worden voorzien voor bijvoorbeeld dans optredens.
  

Nieuw is het ronde podium deel met verschillende diameters voor net een beetje extra.  
De naar keuze aangebouwde led-licht elementen geven een bijzonder effect.


Advies en opstellen!

Uiteraard kan alles voorzien worden met veiligheidselementen en
helpen wij u graag met het berekenen van draag krachten en adviezen over het opstellen. Het opbouwen en weer afbouwen zal door onze getrainde specialisten worden gedaan.