Jeanine Stage and Entertainment Group

Uitmuntende  service en kwaliteit hoeven niet duur te zijn.

Impressum / gegevens

 

DISCLAIMER:
Aan de inhoud van deze website is de grootst mogelijke zorg besteed. Fouten kunnen er helaas altijd insluipen. Derhalve kunnen er aan de inhoud van de website geen rechten worden ontleend.

 

EIGENDOM:
Al auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten op alle teksten, beelden, audio, software en ander materiaal op deze site zijn het bezit van Jeanine Stage and Entertainment Group en met de toestemming van de relevante eigenaar.
Geen reproductie van om het even welk deel van deze site kan voor commerciële doeleinden worden verkocht of worden doorgegeven, of in een andere werk of publicatie, in gedrukte of elektronische vorm worden veranderd of worden omvat, met inbegrip van het verzenden van dergelijke reproducties of delen naar andere sites, en het opnemen van hen in andere sites of het verbinden van hen met plaatsen buiten deze site, zonder onze voorafgaande toestemming.
Geen vergunningen of andere rechten van om het even welke soort zullen worden verleend.
Het gebruik van om het even welk informatie dat op deze site getoond  is  strikt verboden zonder onze voorafgaande schriftelijke toestemming.

 Copy-right 2012-2013-2014-2015-2016-2017-2018  

Het merk Jeanine Stage and Entertainment Group is vastgelegd bij het Benelux en Europese Merken Bureau 

BRONVERMELDING:
Genomen uit en met toestemming van vermelde onder adressen, leveranciers en merken.

 

INKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN:
Gedeponeerd door Jeanine Stage and Entertainment Group bij de Kamer van Koophandel te Eindhoven. En op aanvraag verkrijgbaar.

 

GEGEVENS:

Kvk                -- 66411858
BTW              -- NL086936554B02
Bank              -- NL15 KNAB 0255 4098 50
Telefoon          -- 06-53980822
E-Mail             -- info@jeanine-entertainment-group.nl